Csapatunk

A cégeknek személyiségekre van szükségük, és mi megtaláljuk őket számukra

Szigeti Nikoletta

Üzletágvezető

Szigeti NikolettaSzigeti Nikoletta

8+ éve lehetek része a HR és a recruitment nyüzsgő világának. A social media és az online csatornák megszállottja vagyok, lehetetlen keresést még nem láttam, csak nem megfelelő csatornákat.

Megjártam a tanácsadói oldalt és a vállalati HR világát is ismerem. Bárhol is jártam, bármivel is foglalkoztam, mindig rá kellett jönnöm, hogy a szálak a kiválasztáshoz vezetnek vissza. Hiszek abban, hogy a minőségi sourcing és a vállalati kultúra igényeinek megértése a tökéletes páros ahhoz, hogy egy szervezet sikeres legyen.

Most a Profession Services innovatív és bátor csapatát biztosítom nap, mint nap arról, hogy a legjobbak is minden nap tanulhatnak valami újat. Ez a fajta kreativitás és nyitottság Nálunk a mindennapok része.

Az élet másik oldalát számomra az utazás, a jó borok és a networking jelenti.

 

#social #beopen #online #networking #noborders #nopressure

Imádok új dolgokat felfedezni, legyen az egy ország, jó bor vagy egy recruitment tool. Az otthoni főzöcske és egy jó party között mindig nehezen döntök.

Mattyasovszky Klaudia

Team Coordinator

Mattyasovszky Klaudia

14 év HR területen, főként szolgáltató szektorban, tanácsadóként.

Hogy miért?

Imádom ezt a szakmát minden nehézségével és kihívásaival együtt.

Mert mindig is érdekeltek az emberek, majd tanácsadóként hogy hogyan csábíthatók el egy érdekes lehetőségre. Megtalálni azt, hogy találkozzon az ügyfél és a jelölt igénye, az igazi élmény,  eredmény, egyben siker számomra. Büszkeséggel tölt el, ha az ügyfelek elégedettek, de fontos számomra hogy a munkavállaló is kedvére való lehetőséget kapjon.

 

Ebben a pozícióban is a jó hangulatú csapattal arra törekszünk, hogy megtaláljuk a tűt a szénakazalban- ügyfeleink legnagyobb örömére.

Lételemem, hogy emberek között legyek. Szeretem feszegetni a határaimat, korlátaimat, így időnkét nekiveselkedem egy-egy nagyobb horderejű hegyi túrának, de életem meghatározó részét jelentette a tandemugrás is, melyre máig büszke vagyok.

Imádom a filmeket, a zenét, Madonna a kedvencem! Szeretem az ázsiai kultúrát, és a japán konyha rabja vagyok.

Elengedhetetlen számomra a jó humor, és a nevetés, mely megfűszerezi és teljessé teszi a minden napokat.

 

Dudás Anikó

Talent Acquisition Specialist

Dudás Anikó

Több mint másfél éve csatlakoztam a profession.hu innovatív, fiatalos lendületű csapatához, mikor lehetőségem nyílt Talent Aquisiton Specialistaként is bizonyítanom a vállalatnál.

 

Korábbi munkáim során mindig szoros együttműködésben dolgoztam a HR-rel, volt mikor ügyfél oldalon interjúztattam és szűrtem a kiküldött embereket. Most a másik oldalon vagyok, és én keresek az ügyfeleknek. Nagyon dinamikus és kihívásokkal teli a feladat; a megfelelő embert a megfelelő feladatra megtalálni, ezért aztán lépést kell tartani. Mindig úgy érzem, van mit tanulnom.

Két dolgot szeretek igazán. Az egyik ha a barátok átjönnek és hajnalig beszélgetünk, társasozunk, nevetgélünk, a másik, ha nem jönnek így szanaszét pakolhatom a kreatív cuccaimat és teljes átszellemültségben alkothatok hajnalig. A másnapot viszont kevésbé kedvelem… mindegy melyik van, rengeteget kell pakolni utána J

Balázs Tímea

Talent Acquisition Manager

Balázs TímeaBalázs Tímea

A szakma világába jó pár évvel ezelőtt cseppentem bele, szakítva ezzel a jog világával,mint karrierúttal. Eddig szerzett tapasztalataimban kipróbálhattam már magam gyakornokként,asszisztensként,tanácsadóként és szakértőként is. A Profession Services csapat tagjaként, nap-mint- nap kamatoztathatom és mélyíthetem el mind szolgáltatói-mind vállalati oldalon szerzett tapasztalataimat. Számomra a legfontosabb az ügyfelek és a munkavállalók elégedettsége, és az Ő sikereiket én magam is sikerként élem meg.

 

 

Nagyjából fél évente teljesen átrendezem a lakásomat, és stílust is változtatok - a változatosság gyönyörködtet! J

Varga Zsófia

IT Talent Acquisition Specialist

Varga ZsófiaVarga Zsófia

Három éve találtam meg azt a területet, ami szenvedélyesen foglalkoztat. Ekkor kezdtem el addigi munkám mellett az emberi erőforrás tanulmányaimat. Bár teljesen más területen dolgoztam, mégis mindennapjaim szerves részét képezi azóta a HR és azon belül is a recruitment. Nem rég nyílt lehetőségem a Profession.hu csapatával dolgozni és a megszerzett lexikális tudásomat a gyakorlott és tapasztalt munkatársaim szárnya alatt bővíteni. Szabadidőmet az olvasás, a kutyám és a barátaim teszik ki.

Mi jut eszedbe, ha azt mondom kitartás? Sétáltál már 10 km-t egyhuzamban? Képzeld el ugyanezt úszva! Versenyúszóként életem egyik legnagyobb élménye a 10 km-es úszóverseny volt, amit 3 óra alatt teljesítettem.

Andavölgyi Vivien

Sourcing Specialist

Andavölgyi VivienAndavölgyi Vivien

Diplomám megszerzését követően frissdiplomásként egy tanácsadó cégnél kezdtem dolgozni, és habár nem ezen a területen végeztem a tanulmányaim rögtön magával ragadott ez a világ.Úgy gondolom hatalmas kihívást és egyben felelősséget jelent segítséget nyújtani az állást kereső embereknek, de annál nagyobb öröm megtalálni számukra a legjobb lehetőséget.  A profession.hu csapatának tagjaként minden nap részem lehet abban, ami a számomra a legfontosabb, olyan emberekkel dolgozni, akik mindig nyitottak az újdonságokra, az innovációra és a kreatív ötletekre.

 

Szabadidőmben a főszerep a barátaimé, a szórakozásé és a minél izgalmasabb programoké.

Lételemem az önmegvalósítás.  Imádok részese lenni kreatív projecteknek, főleg ha egy jó csapattal dolgozhatok együtt. Legyen az egy új egyetemi diákszervezet felépítése, külföldi munka vagy művészeti project, a lényeg, hogy ne maradjak tétlenül. :)

Klemencsics Diána

Sourcing Specialist

Klemencsics Diána

Ha röviden és tömören szeretném leírni a HR és köztem kialakuló szerelmet, akkor így tenném meg: Miután elkezdtem az egyetemet, már az első félévben rájöttem, hogy a közszolgálati alapszak nem nekem való, így teljesen kiábrándulva a továbbtanulásból úgy döntöttem külföldre megyek nyelvet tanulni és picit belekóstolni a „nagybetűs életbe”. Majd mikor a 2. évben Angliában interjúkról interjúkra jártam, látva hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie egy álláskeresőnek, arra gondoltam: miért is ne én üljek a másik oldalon? Miért ne én segítsek a cégeknek és a jelölteknek az egymásra találásban?
Így hazajöttem, folytattam az egyetemet- immár emberi erőforrások szakon, majd rögtön az első félévtől kezdve tanulmányaim mellett dolgozni kezdtem a toborzásban. Kezdetben, mint HR asszisztens, majd researcher, majd recruiter, szépen kapaszkodtam felfelé azon a bizonyos ranglétrán J És íme, most itt vagyok, a profession.hu lelkes, mindenre elszánt toborzói csapatát, a Services-t erősítem!

Reggel a pékségben 30 percen keresztül vizslatom a megfelelő elemózsiát – ez túl cukros, ennyit nem tudok megenni, ettől pedig éhes maradok, ez nem is teljes kiőrlésű, na nem, ez túl drága….
Ha egy akciós repjegyet látok? Pontosan 0,5 perc alatt veszem meg – Hova? Egyedül? Hol fogok megszállni? Ezek a kérdések még csak véletlenül sem merülnek fel! Lényeg, hogy UTAZOM! J

Beke Fruzsina

Talent Acquisition Specialist

Beke Fruzsina

Sokakkal ellentétben én már jóval érettségi előtt eldöntöttem, hogy a HR szakmát választom, tudatosan készültem rá. Ismertem a területet, hiszen egy az életemben meghatározó személy már hosszú évek óta ezen a pályán építgette a karrierjét. Amikor mesélt róla éreztem, hogy ezt szívesen csinálnám. Tőle tanultam meg mi fán terem a humánerőforrás menedzsment.

Emiatt már a Főiskola első éveiben HR gyakornokként dolgoztam bank szektorban, vállalati oldalon mentem tovább szintén pénzügyi szektorba majd kipróbáltam a recruitment on-site oldalát is.
Most pedig itt vagyok és a Profession Services csapatát erősítem.

 

Nekem ez nem csak munka, hanem szenvedély és hobbi is. Szeretem, amit csinálok, mert mindig van benne kihívás és motiváció. Nagyon sokat lehet tanulni a jelöltek tapasztalataiból és az ügyfelektől is. Természetes nem mindig könnyű megteremteni a win-win helyzetet, de mindennap erre törekszünk. A siker pedig akkor az igazi, ha mindenki elégedett.

Lány létemre imádom a jégkorongot. Képes vagyok a -15 fokban fagyoskodni és végigkiabálni mind a 3 negyedet. J Mindig jó a hangulat, és itt ki is tudok kapcsolódni. Ha nem jégkorongmeccs, akkor pedig minden szabadidőmet a barátok és a család tölti ki.

Földesi Réka

Gyakornok

Földesi Réka

most végzem tanulmányaimat sok olyan dolog formálta gondolkodásmódomat és érdeklődésemet, amelyek úgy gondolom a jövőben csak színesíthetik a mindennapokat. Egész életembe érdekeltek a sportok. Legyen az a síelés, a tánc vagy a tenisz, mindig nagyon széles volt az érdeklődési köröm. Mára ez kitágult többek között a kultúra, a diplomácia és a gazdaság témakörével is. Ez a sokrétű szemléletmód folyamatosan az életem része, amely úgy gondolom a későbbiekben sok segítségemre lesz a recruiting világában:)

 

A zene mindenhez illik. Úgy mint a jó bor egy beszélgetéshez vagy a Balaton a nyárhoz. Legyen az egy utazás, futás vagy csak a mindennapok, valahogy mindig megtalálom az alkalomhoz illő számot.