Csapatunk

A cégeknek személyiségekre van szükségük, és mi megtaláljuk őket számukra

Szigeti Nikoletta

Üzletágvezető

Szigeti NikolettaSzigeti Nikoletta

8+ éve lehetek része a HR és a recruitment nyüzsgő világának. A social media és az online csatornák megszállottja vagyok, lehetetlen keresést még nem láttam, csak nem megfelelő csatornákat.

Megjártam a tanácsadói oldalt és a vállalati HR világát is ismerem. Bárhol is jártam, bármivel is foglalkoztam, mindig rá kellett jönnöm, hogy a szálak a kiválasztáshoz vezetnek vissza. Hiszek abban, hogy a minőségi sourcing és a vállalati kultúra igényeinek megértése a tökéletes páros ahhoz, hogy egy szervezet sikeres legyen.

Most a Profession Services innovatív és bátor csapatát biztosítom nap, mint nap arról, hogy a legjobbak is minden nap tanulhatnak valami újat. Ez a fajta kreativitás és nyitottság Nálunk a mindennapok része.

Az élet másik oldalát számomra az utazás, a jó borok és a networking jelenti.

 

#social #beopen #online #networking #noborders #nopressure

Imádok új dolgokat felfedezni, legyen az egy ország, jó bor vagy egy recruitment tool. Az otthoni főzöcske és egy jó party között mindig nehezen döntök.

László Andrea

Team Coordinator

László AndreaLászló Andrea

Hogyan is csöppentem a recruitment világába? Egy közvetítő cégen keresztül pályáztam meg egy pozíciót és annyira megtetszett a „másik oldal” hogy végül jelentkeztem hozzájuk recruiternek.

Ami a mai napig örömet okoz és feltölt, ha megtalálom a tökéletes jelöltet egy pozícióra, számomra ezek a pillantok jelentik toborzás sava-borsát.

A profession services csapatánál jelenleg team coordinatorként dolgozom és igyekszem az eddig megszerzett tapasztalatomat használni, a csapat segítségére lenni. Ezen felül rengeteget tanulok új technikákról, folyamatokról, és büszkén elmondhatom, hogy egy igazán jó kis csapatba csöppentem.

 

Ha ki akarok kapcsolni, akkor az én bevált receptem egy jó palack bor, barátaim társasága és némi finom harapnivaló.

Nagyon szeretek olvasni, sportolni - minden nap bringával járok dolgozni.

 

Mattyasovszky Klaudia

Team Coordinator

Mattyasovszky KlaudiaMattyasovszky Klaudia

14 év HR területen, főként szolgáltató szektorban, tanácsadóként.

Hogy miért?

Imádom ezt a szakmát minden nehézségével és kihívásaival együtt.

Mert mindig is érdekeltek az emberek, majd tanácsadóként hogy hogyan csábíthatók el egy érdekes lehetőségre. Megtalálni azt, hogy találkozzon az ügyfél és a jelölt igénye, az igazi élmény,  eredmény, egyben siker számomra. Büszkeséggel tölt el, ha az ügyfelek elégedettek, de fontos számomra hogy a munkavállaló is kedvére való lehetőséget kapjon.

 

Ebben a pozícióban is a jó hangulatú csapattal arra törekszünk, hogy megtaláljuk a tűt a szénakazalban- ügyfeleink legnagyobb örömére.

Lételemem, hogy emberek között legyek. Szeretem feszegetni a határaimat, korlátaimat, így időnkét nekiveselkedem egy-egy nagyobb horderejű hegyi túrának, de életem meghatározó részét jelentette a tandemugrás is, melyre máig büszke vagyok.

Imádom a filmeket, a zenét, Madonna a kedvencem! Szeretem az ázsiai kultúrát, és a japán konyha rabja vagyok.

Elengedhetetlen számomra a jó humor, és a nevetés, mely megfűszerezi és teljessé teszi a minden napokat.

 

Balázs Tímea

Talent Acquisition Manager

Balázs TímeaBalázs Tímea

A szakma világába jó pár évvel ezelőtt cseppentem bele, szakítva ezzel a jog világával,mint karrierúttal. Eddig szerzett tapasztalataimban kipróbálhattam már magam gyakornokként,asszisztensként,tanácsadóként és szakértőként is. A Profession Services csapat tagjaként, nap-mint- nap kamatoztathatom és mélyíthetem el mind szolgáltatói-mind vállalati oldalon szerzett tapasztalataimat. Számomra a legfontosabb az ügyfelek és a munkavállalók elégedettsége, és az Ő sikereiket én magam is sikerként élem meg.

 

 

Mániákusan rajongok a nyelvekért, ezért szabadidőmben saját nyelvstúdiómban tevékenykedek, ahol angolul, olaszul és latinul is tanítok, különböző szinteken és különböző ágazatokban mint jogi,üzleti és gazdasági szaknyelvek. Mondhatni megrögzött „nyelvvizsga-gyűjtő” vagyok.

Varga Zsófia

IT Talent Acquisition Specialist

Varga ZsófiaVarga Zsófia

Három éve találtam meg azt a területet, ami szenvedélyesen foglalkoztat. Ekkor kezdtem el addigi munkám mellett az emberi erőforrás tanulmányaimat. Bár teljesen más területen dolgoztam, mégis mindennapjaim szerves részét képezi azóta a HR és azon belül is a recruitment. Nem rég nyílt lehetőségem a Profession.hu csapatával dolgozni és a megszerzett lexikális tudásomat a gyakorlott és tapasztalt munkatársaim szárnya alatt bővíteni. Szabadidőmet az olvasás, a kutyám és a barátaim teszik ki.

A kutyázás nekem nem csak a sétáltaltásról és simogatásról szól, van két kutyám – az egyikük terápiás kutya, a másik versenyszerűen sportol és a cél egy nemzetközi versenyre való kvalifikáció megszerzése. Igazi munkakutyák 

Andavölgyi Vivien

Talent Acquisition Specialist

Andavölgyi VivienAndavölgyi Vivien

Diplomám megszerzését követően frissdiplomásként egy tanácsadó cégnél kezdtem dolgozni, és habár nem ezen a területen végeztem a tanulmányaim rögtön magával ragadott ez a világ.Úgy gondolom hatalmas kihívást és egyben felelősséget jelent segítséget nyújtani az állást kereső embereknek, de annál nagyobb öröm megtalálni számukra a legjobb lehetőséget.  A profession.hu csapatának tagjaként minden nap részem lehet abban, ami a számomra a legfontosabb, olyan emberekkel dolgozni, akik mindig nyitottak az újdonságokra, az innovációra és a kreatív ötletekre.

 

Szabadidőmben a főszerep a barátaimé, a szórakozásé és a minél izgalmasabb programoké.

A szabadidőmben a főszerep a barátaimé, családomé, nagyon szeretek utazni és új kultúrákat felfedezni.

Ezenkívül tagja vagyok egy női karriermenedzsmenttel foglalkozó klubnak, ahol a szakmai programokon kívül egy mentroring programban is részt veszek mentoráltként.

Mivel nagyon fontos számomra a folyamatos tanulás, így hétvégéim a Corvinus egyetemen töltöm, egy szakirányú posztgraduális képzésen igyekszem bővíteni a tudásom.

Klemencsics Diána

Talent Acquisition Specialist

Klemencsics DiánaKlemencsics Diána

Ha röviden és tömören szeretném leírni a HR és köztem kialakuló szerelmet, akkor így tenném meg: Miután elkezdtem az egyetemet, már az első félévben rájöttem, hogy a közszolgálati alapszak nem nekem való, így teljesen kiábrándulva a továbbtanulásból úgy döntöttem külföldre megyek nyelvet tanulni és picit belekóstolni a „nagybetűs életbe”. Majd mikor a 2. évben Angliában interjúkról interjúkra jártam, látva hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie egy álláskeresőnek, arra gondoltam: miért is ne én üljek a másik oldalon? Miért ne én segítsek a cégeknek és a jelölteknek az egymásra találásban?
Így hazajöttem, folytattam az egyetemet- immár emberi erőforrások szakon, majd rögtön az első félévtől kezdve tanulmányaim mellett dolgozni kezdtem a toborzásban. Kezdetben, mint HR asszisztens, majd researcher, majd recruiter, szépen kapaszkodtam felfelé azon a bizonyos ranglétrán J És íme, most itt vagyok, a profession.hu lelkes, mindenre elszánt toborzói csapatát, a Services-t erősítem!

Reggel a pékségben 30 percen keresztül vizslatom a megfelelő elemózsiát – ez túl cukros, ennyit nem tudok megenni, ettől pedig éhes maradok, ez nem is teljes kiőrlésű, na nem, ez túl drága….
Ha egy akciós repjegyet látok? Pontosan 0,5 perc alatt veszem meg – Hova? Egyedül? Hol fogok megszállni? Ezek a kérdések még csak véletlenül sem merülnek fel! Lényeg, hogy UTAZOM! J

Beke Fruzsina

Talent Acquisition Specialist

Beke FruzsinaBeke Fruzsina

Sokakkal ellentétben én már jóval érettségi előtt eldöntöttem, hogy a HR szakmát választom, tudatosan készültem rá. Ismertem a területet, hiszen egy az életemben meghatározó személy már hosszú évek óta ezen a pályán építgette a karrierjét. Amikor mesélt róla éreztem, hogy ezt szívesen csinálnám. Tőle tanultam meg mi fán terem a humánerőforrás menedzsment.

Emiatt már a Főiskola első éveiben HR gyakornokként dolgoztam bank szektorban, vállalati oldalon mentem tovább szintén pénzügyi szektorba majd kipróbáltam a recruitment on-site oldalát is.
Most pedig itt vagyok és a Profession Services csapatát erősítem.

 

Nekem ez nem csak munka, hanem szenvedély és hobbi is. Szeretem, amit csinálok, mert mindig van benne kihívás és motiváció. Nagyon sokat lehet tanulni a jelöltek tapasztalataiból és az ügyfelektől is. Természetes nem mindig könnyű megteremteni a win-win helyzetet, de mindennap erre törekszünk. A siker pedig akkor az igazi, ha mindenki elégedett.

Lány létemre imádom a jégkorongot. Képes vagyok a hidegben fagyoskodni és végig kiabálni az egész meccset.  :) Mindig jó a hangulat, és itt ki is tudok kapcsolódni.

Ha nem jégkorongmeccs, akkor pedig minden szabadidőmet a családom és a barátaim töltik ki.

 


Viola Tímea

Sourcing Specialist

Viola TímeaViola Tímea

Elég korán gyakornokként éreztem, hogy vonz a HR világa, korán rájöttem arra is hogy azon belül is a toborzás-kiválasztás. Volt lehetőségem vállalati oldalon és tanácsadóként is egyaránt megcsillogtatni a szakmai tudásomat, de mára rá kellett jönnöm, hogy a toborzói szolgáltató oldalon lehetek csak igazán önmagam.

Mi ebben a jutalom?

Nincs jobb érzés, mint amikor egy kihívást jelentő megbízás után többen is hálásak a munkádért. Ez Mediátor jellegű szerep az, amiért érdemes felkelni és bemenni dolgozni. Fontos, hogy megismerjem a megbízó igényét és a munkavállaló szükségletét, ahhoz, hogy ezeket a sikeretek elérhessem.

Azt gondolom, hogy a Profession.hu a legjobb hely számomra arra, hogy abban dolgozhassak, amiben igazán jó vagyok.

 

A munkahelyi sikereim és a magánéletem sikereim jobbá és még jobbá teremtését kutatom, szabadidőmben ennek a kérdése okozza a legnagyobb fejtörést, miben lehetek még jobb.   De ha tehetem olvasok, sportolok és persze a családot kényeztetem újabbnál újabb finomságokkal.

 

Doór Erzsébet

Junior sourcing specialist

Doór ErzsébetDoór Erzsébet

Mindig is szerettem a kihívásokat, ezért a diploma megszerzése után határainkon kívül próbáltam szerencsét, egyedül mentem ki Angliába, majd 8 évig ott maradtam. :) Külföldi tartózkodásom alatt dolgoztam vendéglátásban, ami az emberek iránti szenzitivitásra tanított, majd mint Career center advisor nagyfokú tapasztalatot szereztem interjúztatásban. Hazatértem után olyan vállalatot kerestem, amely fiatalos, innovatív és profi a maga nemében. A Profession.hu a szakmailag és emberileg általam értékelt és nagyrabecsült világ egyvelegét biztosítja számomra, amit folyamatos fejlődéssel fűszereznek meg.

A számítógépes játékok igazán lázba tudnak hozni, főleg ha előtte jóllakom egy kis „home made” sushival, amit én készítek. :)