Testimonial #263

A Profession szolgáltatása meglepően profi volt. A kezdeti nehézségek ellenére hamar megtaláltuk a közös hangot, a kapcsolattartónk hamar átlátta az amúgy bonyolult pozícióleírások lényegét és az elvárásainknak megfelelő jelölteket keresett. A kommunikáció folyamatos volt, mindenről azonnal tájékoztatott telefonon és folyamatosan nyomon követte a jelöltek sorsát, az interjúztatási folyamatot és minden visszajelzést – negatív is – azonnal adaptált. Ha újra lesz nyitott pozíciónk, ismét a Profession segítségét fogjuk kérni.

1 18–59 év közötti, 1000 fős minta válaszai alapján, 2023 júliusában mért adat szerint Magyarországon a Profession.hu a piacvezető állásportál.

2 A Similarweb oldal látogatottsági adatai alapján a Profession.hu a leglátogatottabb tematikus állásportál Magyarországon a 2023 3. negyedévében mért adat szerint.

3 16–59 év közötti, 500 fős minta válaszai alapján a Profession.hu a legismertebb állásportál Magyarországon az elmúlt 2 évben állást keresők körében a 2023 júliusában mért adat szerint.