Innovatív fejvadász szolgáltatások

Ha gyakornokot, szenior kollégát vagy felső vezetőt keres cége számára, szakterületre specializált tanácsadóink megtalálják a leginnovatívabb fejvadász eszközökkel!

Garanciát vállalunk az
elhelyezésre

Sikerdíjas megállapodás esetében 3 hónap után, amennyiben a jelölt – nem a munkáltatónak felróható okból – nem válik be, különdíj nélkül újraindítjuk a jelölttoborzást.

Konkrét határidőt és
jelöltszámot vállalunk

A Shortlist termék esetében a piacon elérhető sikerdíjas termékeknél gyorsabban, akár 4-8 héten belül 5 jelöltet biztosítunk pozíciótól függően.

Jó ár-érték arány

A Shortlist termék esetében a sikerráta alapú toborzási szolgáltatások piaci átlagáránál jelentősen kedvezőbb áron és 50%-os sikerrátával dolgozunk.

Vezető állásportál toborzó
üzletága vagyunk

Profession.hu termékeink segítségével több mint 1 millió regisztrált munkavállalót érünk el és nagymértékű piaci rálátást biztosítunk. Bízza ránk toborzási igényét. Mi különböző termékeinket kombinálva (hirdetés, CVDB, social media kampányok, display hirdetések, fejvadászat) komplex megoldást szállítunk egyetlen keretszerződés megkötésével. Egyetlen beszállítóval válik megoldhatóvá minden nyitott pozíció.

Rugalmas, egyedi ajánlat

RPO és onsite megoldások nagy volumen/erőforrás hiány esetén, rugalmas egyedi árazást biztosítunk legyen szó akár nagy volumenű keresésekről vagy akár önéletrajz alapú árazásról.

Többféle elérhető konstrukció

Ön dönti el, hogy a jóval a toborzási szolgáltatások piaci átlagáránál alacsonyabb arú és 50 %-os sikerrátával futó Shortlist termékünket választja vagy a klasszikus sikerdíjas konstrukciót. Sőt, amennyiben a Shortlist termékkel nem találja meg a megfelelő jelöltet, akkor Sikerdíj alapú szolgáltatásunkkal kibővítheti a toborzást, és a Sortlist termék árát levonjuk a Sikerdíj összegéből.

Shortlist

  • 5 releváns jelölt
  • 4-8 hét
  • 600 000 Ft1

Sikerdíjas szolgáltatás

  • 1 felvett jelölt
  • 3 hónap jelöltgarancia*
  • Az éves bruttó bér 17-20%-a, melyből 150 0001 Ft minden keresés megkezdése előtt fizetendő**

* Részletek az Általános szerződési feltételekben

** Sikerdíjas megállapodás esetén 150 000 Ft kifizetése szükséges. Az éves bruttó bér %-a függ a betöltendő pozíciótól, részletekért kérjen ajánlatot.

Lépjen szintet!

Amennyiben a Shortlist termékkel nem találja meg a megfelelő jelöltet, akkor Sikerdíjas szolgáltatásunkkal kibővítheti a toborzást. Ebben az esetben pedig a Shortlist termék ára levonásra kerül a Sikerdíj végösszegéből.

1 A fenti árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!