Hunland-Trade Kft.

Köszönjük a riportot. Már kb. 1,5 hete ment a normál hirdetés, amikor elindítottuk a social media kampányt. Attól kezdve telefonon is érdeklődtek ill. a jelentkezések is elindultak, és alapvetően releváns jelentkezéseket kaptunk. Ebben az időszakban több általános jelentkezés is érkezett a központi e-mail címünkre, ami részben a kampány hatása is lehetett, de ezt pontosan nem tudjuk megmondani, mert nem hivatkoztak a hirdetésre. Még 2. körös interjúk zajlanak a héten, de bízunk benne, hogy meglesz az új kolléga.

1 18–59 év közötti, 1000 fős minta válaszai alapján, 2023 júliusában mért adat szerint Magyarországon a Profession.hu a piacvezető állásportál.

2 A Similarweb oldal látogatottsági adatai alapján a Profession.hu a leglátogatottabb tematikus állásportál Magyarországon a 2023 3. negyedévében mért adat szerint.

3 16–59 év közötti, 500 fős minta válaszai alapján a Profession.hu a legismertebb állásportál Magyarországon az elmúlt 2 évben állást keresők körében a 2023 júliusában mért adat szerint.