Büttel Anna – HR – Zara

Először is köszönöm a hatékony közös munkát!
Kicsit nehéz mérnem, hogy pontosan hány jelentkező jött a social median és hány “simán” a rámutató profession ad-en keresztül, de ami tuti, hogy egy átlag eladói hirdetésünk, ami egész évben fut, az napi 4 jelentkezőt hoz naponta, míg a nyári munka hirdetésre 7 jelölt/nap érkezett és ami még jobb hír, hogy a sima eladói jelentkezéseken kívül értékes plusz jelölteket vonzott be, vagyis bár voltak párhuzamos jelentkezések a két pozira, de volumenben segített nekünk, ami most, hogy a szezonvégi leárazásra készülünk, a legfontosabb.
Huh, nagyon sokmindenkit felvettünk, mióta fut a kampány, kb heti 20 interjú minimum volt és 54 embert közvetítettünk tovább a boltjainknak. Szóval, igen! Ügyesek voltatok nagyon! J

1 18–59 év közötti, 1000 fős minta válaszai alapján, 2023 júliusában mért adat szerint Magyarországon a Profession.hu a piacvezető állásportál.

2 A Similarweb oldal látogatottsági adatai alapján a Profession.hu a leglátogatottabb tematikus állásportál Magyarországon a 2023 3. negyedévében mért adat szerint.

3 16–59 év közötti, 500 fős minta válaszai alapján a Profession.hu a legismertebb állásportál Magyarországon az elmúlt 2 évben állást keresők körében a 2023 júliusában mért adat szerint.