Innovatív fejvadász szolgáltatások

Ha gyakornokot, szenior kollégát vagy felső vezetőt keres cége számára, szakterületre specializált tanácsadóink megtalálják a leginnovatívabb fejvadász eszközökkel!

Garanciát vállalunk az
elhelyezésre

Sikerdíjas megállapodás esetében 3 hónap után, amennyiben a jelölt – nem a munkáltatónak felróható okból – nem válik be, különdíj nélkül újraindítjuk a jelölttoborzást.

Konkrét határidőt és
jelöltszámot vállalunk

A Shortlist termék esetében a piacon elérhető sikerdíjas termékeknél gyorsabban, akár 4-8 héten belül 3-5 jelöltet biztosítunk pozíciótól függően.

Jó ár-érték arány

A Shortlist termék esetében a sikerráta alapú toborzási szolgáltatások piaci átlagáránál jelentősen kedvezőbb áron és 50%-os sikerrátával dolgozunk.

Vezető állásportál 1, 2, 3
toborzó üzletága vagyunk

Profession.hu termékeink segítségével több mint 1,2 millió regisztrált munkavállalót érünk el és nagymértékű piaci rálátást biztosítunk. Bízza ránk toborzási igényét. Mi különböző termékeinket kombinálva (hirdetés, CVDB, social media kampányok, display hirdetések, fejvadászat) komplex megoldást szállítunk egyetlen keretszerződés megkötésével. Egyetlen beszállítóval válik megoldhatóvá minden nyitott pozíció.

Rugalmas, egyedi ajánlat

RPO és onsite megoldások nagy volumen/erőforrás hiány esetén, rugalmas egyedi árazást biztosítunk legyen szó akár nagy volumenű keresésekről vagy akár önéletrajz alapú árazásról.

Többféle elérhető konstrukció

Ön dönti el, hogy a jóval a toborzási szolgáltatások piaci átlagáránál alacsonyabb arú és 50 %-os sikerrátával futó Shortlist termékünket választja vagy a klasszikus sikerdíjas konstrukciót. Sőt, amennyiben a Shortlist termékkel nem találja meg a megfelelő jelöltet, akkor Sikerdíj alapú szolgáltatásunkkal kibővítheti a toborzást, és a Sortlist termék árát levonjuk a Sikerdíj összegéből.

Non-tech shortlist

  • 5 releváns jelölt
  • 4-8 hét
  • 700 000 Ft4

Tech shortlist

  • 3 releváns jelölt
  • 4-8 hét
  • 700 000 Ft4

Sikerdíjas szolgáltatás

  • A díj sikeres felvétel esetén fizetendő
  • 3 hónap jelöltgarancia*
  • Egyedi ajánlat alapján

Lépjen szintet!

Amennyiben a Shortlist termékkel nem találja meg a megfelelő jelöltet, akkor Sikerdíjas szolgáltatásunkkal kibővítheti a toborzást. Ebben az esetben pedig a Shortlist termék ára levonásra kerül a Sikerdíj végösszegéből.

1 18–59 év közötti, 1000 fős minta válaszai alapján, 2023 júliusában mért adat szerint Magyarországon a Profession.hu a piacvezető állásportál.

2 A Similarweb oldal látogatottsági adatai alapján a Profession.hu a leglátogatottabb tematikus állásportál Magyarországon a 2023 3. negyedévében mért adat szerint.

3 16–59 év közötti, 500 fős minta válaszai alapján a Profession.hu a legismertebb állásportál Magyarországon az elmúlt 2 évben állást keresők körében a 2023 júliusában mért adat szerint.